TIMISOARA. Anul 2012 este aproape de sfarsit, iar marile restaurante din oras si-au pregatit ofertele pentru Anul Nou. In cele mai sofisticate bucatarii din Timisoara, maestrii in ale gastronomiei au intocmit cu multa atentie meniurile de Revelion: vor fi bucate rafinate si muzica pentru toate gusturile.
Am luat pe rand, patru dintre cele mai spectaculoase restaurante din oras, care promit o noapte de neuitat la trecerea dintre ani. Fie ca ai in farfurie bucate traditionale sau mancaruri sofisticate, la petrecerea de Revelion 2012-2013 poti petrece clipe cu adevarat minunate alaturi de cei dragi pentru ca echipele restaurantelor au grija ca totul sa iasa impecabil.
Iata care sunt ofertele cele mai importante, la Restaurant Belvedere, Casa Bunicii 2, Casa del Sole si Sky Restaurant si Perenna!
Un Revelion 2013 de poveste a pregatit Belvedere Restaurant pentru oaspetii sai in salon Viena. Master Chef Asen Asenov ii asteapta pe invitati cu bucate delicioase, gatite cu sufletul, pentru toate poftele celor care aleg sa intampine Noul An in spatiul primitor de la hotelul din centrul Timisoarei.
Meniul a fost gandit pentru a acoperi o plaja intinsa de gusturi si continua cutuma inceputa cu succes anul trecut, in care fiecare fel de mancare este programat la o anumita ora, astfel incat voia buna sa fie mereu la cele mai inalte cote, iar gurmanzii sa aiba timp sa-si bucure papilele gustative. Iata cum arata meniul pentru noaptea dintre ani:
Gustare rece, ora 20:
* Terina din muschi de port cu fistic
* Rulada de somon cu branza
* Duo de rosii cherry si mozzarella
* Prosciutto cu mango
* Piftie de fazan
* Piept de rata afumat cu piure de castane
* Floare din muschi file
* Cala de cascaval pe castravete
Gustare calda, ora 22.30:
* Salau file cu sos de chives
* Orez basmati cu sof