Experiment culinar cât se poate de natural şi o explozie de arome! Aşa pot fi descrise delicatesele unei braşovence care transformă legumele, fructele, mirodeniile şi plantele aromatice în dulceaţă. Sunt produse eco! Materia primă e 100% autohtonă, din grădina braşovencei Marcela Cosnean (foto), care şi-a prezentat pentru prima oară curiozităţile culinare în public.
Nebănuite sunt ingredientele din dulceţurile braşovencei! Morcovul, ardeiul sau, de ce nu, şi castravetele se pot transforma într-o delicioasă dulceaţă. Experimentele culinare nu se opresc aici. Nu doar legumele pot fi transformate în dulceaţă, se pot folosi şi plante pe care de regulă le găsim în ceaiuri sau mirodenii pe care le punem la tocăniţă, ciorbă şi în supă, pentru că braşoveanca şi-a făcut un obicei în a pune la încercare papilele gustative. Experiment culinar cât se poate de natural şi o explozie de arome! Aşa pot fi descrise delicatesele unei braşovence care transformă legumele, fructele, mirodeniile şi plantele aromatice în dulceaţă. Sunt produse eco! Materia primă e 100% autohtonă, din grădina braşovencei Marcela Cosnean (foto), care şi-a prezentat pentru prima oară curiozităţile culinare în public.
Nebănuite sunt ingredientele din dulceţurile braşovencei! Morcovul, ardeiul sau, de ce nu, şi castravetele se pot transforma într-o delicioasă dulceaţă. Experimentele culinare nu se opresc aici. Nu doar legumele pot fi transformate în dulceaţă, se pot folosi şi plante pe care de regulă le găsim în ceaiuri sau mirodenii pe care le punem la tocăniţă, ciorbă şi în supă, pentru că braşoveanca şi-a făcut un obicei în a pune la încercare papilele gustative.