Intram in zodia Racului. Foarte sensibil, emotiv, sentimental, generos, altruist, Racul este un foarte bun sfatuitor. Afectiunile cele mai frecvent intalnite la acesti nativi sunt cele legate de Intram in zodia Racului. Foarte sensibil, emotiv, sentimental, generos, altruist, Racul este un foarte bun sfatuitor. Afectiunile cele mai frecvent intalnite la acesti nativi sunt cele legate de sistemul respirator, cel limfatic, de aparatul digestiv. O relativa obezitate se remarca in fizicul Racului. Fenomenul este cauzat in special de retentia apei in organism. Sunt frecvente la Rac tulburarile de nutritie, chisturile, tumorile, bolile degenerative. Racii prefera tratamentele clasice, constand in administrarea de medicamente. Ce trebuie sa manance un Rac? Multe legume verzi, fierte cu condimente - marar si patrunjel -, ceapa, fasole, varza, anason, sparanghel, lactate precum branza de vaci si cas, oua; carne de pasare: pui, porumbel si fazan, iepure si prepelita; fructe: mere, banane, struguri, cirese, migdale, curmale, rodii; cereale: orz, orez vechi de 1 an, mei si grau; uleiuri: de masline si floarea-soarelui. Alimente interzise: alcool, cafea, sucuri reci de fructe; condimente iuti; alimente grase, prajite; alimente greu de digerat: nuci, cartofi, orez nou, suc de rosii reci; carne: porc, vita, bivol; uleiuri: soia si susan. Ciulama de dovlecei cu fazan Ingrediente: 3 dovlecei, marar, doua cepe, 3 linguri de faina, o cescuta de lapte, putin ulei. Preparare: Dovleceii taiati in cuburi se pun la fiert in apa. Dupa aceea se paseaza. Separat se inabusa ceapa si mararul (taiate marunt) in apa cu 3 linguri de ulei. Fazanul este preparat ca orice vanat. Adica se pastreaza timp de 24 de ore in apa cu otet si ceapa (vara - in frigider). Dupa aceea se fierbe. Cand ciulamaua este aproape gata - dupa ce amestecam toate ingredientele, adaugam laptele, 5 linguri de zeama in care a