Alexandru Papadopol, protagonistul serialului 'Razboiul sexelor', difuzat la Acasa TV, spune ca se pricepe sa gateasca... omleta. Insa preferatele sale sunt mancarurile preparate din carne tocata. Papadopol recunoaste ca nu este un as in ale gatitului. Insa atunci cand intra in bucatarie nu da gres in pregatirea... omletei. 'Nu prea fac mancare, dar o mai ajut din cand in cand pe sotia mea, Ioana. Specialitatea mea e omleta cu cascaval. Imi iese foarte bine. Atat stiu sa fac', spune el.Intrebat Alexandru Papadopol, protagonistul serialului 'Razboiul sexelor', difuzat la Acasa TV, spune ca se pricepe sa gateasca... omleta. Insa preferatele sale sunt mancarurile preparate din carne tocata. Papadopol recunoaste ca nu este un as in ale gatitului. Insa atunci cand intra in bucatarie nu da gres in pregatirea... omletei. 'Nu prea fac mancare, dar o mai ajut din cand in cand pe sotia mea, Ioana. Specialitatea mea e omleta cu cascaval. Imi iese foarte bine. Atat stiu sa fac', spune el.Intrebat
Alexandru Papadopol, protagonistul serialului 'Razboiul sexelor', difuzat la Acasa TV, spune ca se pricepe sa gateasca... omleta. Insa preferatele sale sunt mancarurile preparate din carne tocata.
Papadopol recunoaste ca nu este un as in ale gatitului. Insa atunci cand intra in bucatarie nu da gres in pregatirea... omletei. 'Nu prea fac mancare, dar o mai ajut din cand in cand pe sotia mea, Ioana. Specialitatea mea e omleta cu cascaval. Imi iese foarte bine. Atat stiu sa fac', spune el. Intrebat care sunt mancarurile sale preferate, Papi a optat pentru preparatele din carne tocata: sarmale, chiftele, mici, carnati. 'Sunt innebunit dupa carnea de oaie, iar drobul de Paste il consider o adevarata delicatesa', ne-a marturisit vedeta. Desi multi sunt innebuniti dupa dulciuri, Papi spune ca nu se da in vant dupa acestea.