Compania braşoveană CarmOlimp a anunţat că a investit 500.000 de euro într-o linie de ambalare a cărnii proaspete în atmosâferă protectoare. Este a doua investiţie anunţată în decurs de 30 de zile, după ce la finele lunii trecute firma anunţa că va investi peste 400.000 de euro în deschiderea a 15 – 20 de magazine în judeţele limitrofe Braşovului, cum ar fi Covasna şi Harghita, dar şi în Bucureşti.
Compania produce peste 120 de tone de carne pe zi şi deţine, de asemenea, un abator cu o secţie de tranşare cu o capacitate de peste 80 de tone/zi. „Livrăm carne de porc şi de vită atât pentru reţelele moderne de magazine - supermarketuri, hipermarketuri, sub mărcile proprii ale acestora, dar şi în reţeaua proprie de magazine, sub brandul nostru - Carmolimp”, a precizat Valentin Şoneriu, directorul general al firmei.
Pornită în 1993 ca o afacere de familie, CarmOlimp este deţinută de familia Şoneriu Olimpiu şi Carmen. Firma realizează întreg fluxul de producţie, deţinând atât terenuri agricole, ferme şi fabrici de procesare, cât şi un lanţ de distribuţie a produselor. Potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor firma a avut anul trecut o cifră de afaceri de circa 85 milioane de lei. Compania braşoveană CarmOlimp a anunţat că a investit 500.000 de euro într-o linie de ambalare a cărnii proaspete în atmosâferă protectoare. Este a doua investiţie anunţată în decurs de 30 de zile, după ce la finele lunii trecute firma anunţa că va investi peste 400.000 de euro în deschiderea a 15 – 20 de magazine în judeţele limitrofe Braşovului, cum ar fi Covasna şi Harghita, dar şi în Bucureşti.
Compania produce peste 120 de tone de carne pe zi şi deţine, de asemenea, un abator cu o secţie de tranşare cu o capacitate de peste 80 de tone/zi. „Livrăm carne de porc şi de vită atât pentru reţelele moderne de magazine - supermarketuri, hipermarketuri, sub mărcile proprii ale