Florin Dumitrescu, cel mai tânăr jurat al emisiunii MASTERCHEF de la Pro Tv, vine cu un pronostic îmbucurător: mâncatul sănătos tinde să devină noul obicei al românilor.
Probabil influenţaţi şi de criza economică, românii par din ce în ce mai interesaţi de mâncarea naturală. Florin este de părere că, în ultimii doi ani, românii au început să se întoarcă la origini: sătui de alimente procesate şi de gusturi artificiale, oamenii încep să redescopere şi alte gusturi tradiţionale decât cele cu care au fost obişnuiţi, fapt încurajat şi de apariţia a numeroase magazine cu produse româneşti de calitate.
În acest context, juratul de la MASTERCHEF e de părere că ar trebui stimulată atât producţia, cât şi consumul de legume de grădină şi animale de fermă. Cu o carieră de peste zece ani în domeniul culinar, Florin Dumitrescu se declară împotriva mâncării de tip fast-food, deoarece nu se ştie cu exactitate ce conţin produsele consumate, dar condamnă în acelaşi timp şi tradiţia românească de a combina greşit alimentele: ”a mânca pâine cu cartofi şi carne, toate împreună, este extrem de nociv şi de greu pentru organism”, spune juratul.
Până la începerea următorului sezon al emsiunii MASTERCHEF, în prima parte a anului următor, Florin le oferă gospodinelor un pont preţios: “Gătiţi cu unt. Folosiţi unt la orice, la călit legume, la prăjituri, pentru carne. Nimic nu se compară cu gustul unui preparat pe care îl pregătiţi cu unt”, a încheiat acesta.
Florin Dumitrescu, cel mai tânăr jurat al emisiunii MASTERCHEF de la Pro Tv, vine cu un pronostic îmbucurător: mâncatul sănătos tinde să devină noul obicei al românilor.
Probabil influenţaţi şi de criza economică, românii par din ce în ce mai interesaţi de mâncarea naturală. Florin este de părere că, în ultimii doi ani, românii au început să se întoarcă la origini: sătui de alimente procesate şi de gustu