Ieri, a avut loc o intalnire intre producatorii mici si mijlocii din judet si proprietarii de pensiuni. Evenimentul "In sprijinul producatorilor agricoli", organizat de Camera Agricola Judeteana, a fost organizat cu scopul de a promova producatorii mici si mijlocii, pentru o eventuala colaborare cu cei care detin unitati de primire turistice din Iasi. La intalnire au fost invitati 15 producatori de lactate, produse apicole, preparate traditionale din carne, asociatii pomiviticole, dar si 24 de proprietari de pensiuni. Printre cei prezenti la eveniment au fost reprezentantii Asociatiei Pomiviticole Hilita, cu gemuri si compoturi, producatorii din Prisaca Barnova, cu produse apicole, reprezentantii Manastirii Banova, cu preparate lactate sau din carne de capra, Petru Omusoru, cu cas si preparate lactate si Eugen Pelivan, cu sirop natural de catina. "Evenimentul se doreste a fi o mini-platforma de marketing si promovare a produsului autohton traditional si rural. Strategia de astazi are scopul de a promova si face cunoscute produsele locului pentru proprietarii de pensiuni care doresc sa ofere oaspetilor aceste produse. Speram ca va fi un eveniment care sa deschida noi oportunitati si vom incerca sa-l repetam periodic", a declarat Monica Ionela Pandelea, directorul Camerei Agricole Judetene Iasi.
Ieri, a avut loc o intalnire intre producatorii mici si mijlocii din judet si proprietarii de pensiuni. Evenimentul "In sprijinul producatorilor agricoli", organizat de Camera Agricola Judeteana, a fost organizat cu scopul de a promova producatorii mici si mijlocii, pentru o eventuala colaborare cu cei care detin unitati de primire turistice din Iasi. La intalnire au fost invitati 15 producatori de lactate, produse apicole, preparate traditionale din carne, asociatii pomiviticole, dar si 24 de proprietari de pensiuni. Printre cei prezenti la eveniment au fost reprezentant