Ingrediente pentru 6 persoane: 6 oua, 1 pateu de ficat, 2 cepe, 100 g masline, 2-3 castraveciori murati, 2 gogosari, 100 g sunca, 4 morcovi fierti, 1-2 linguri mustar, sare, piper, patrunjel tocat si un castron cu maioneza.
Se fierb ouale, se curata si se taie in doua. Se scoate galbenusul si se amesteca cu pateul, ceapa tocata, sunca taiata bucati mici, sare, piper si mustarul. Se umplu din nou jumatatile de ou cu pasta si se inchid ouale dandu-le forma initiala. Intr-un castron se toaca cu cutitul marunt castraveciorii murati, morcovii, maslinele, gogosarii si patrunjelul. Se iau usor ouale (intregi acum), se tavalesc in maioneza, apoi, asa unse, se trec repede in castronelul cu legume tocate marunt si se aseaza pe un platou oval pe fundul caruia se pune salata.
Ingrediente pentru 6 persoane: 6 oua, 1 pateu de ficat, 2 cepe, 100 g masline, 2-3 castraveciori murati, 2 gogosari, 100 g sunca, 4 morcovi fierti, 1-2 linguri mustar, sare, piper, patrunjel tocat si un castron cu maioneza.
Se fierb ouale, se curata si se taie in doua. Se scoate galbenusul si se amesteca cu pateul, ceapa tocata, sunca taiata bucati mici, sare, piper si mustarul. Se umplu din nou jumatatile de ou cu pasta si se inchid ouale dandu-le forma initiala. Intr-un castron se toaca cu cutitul marunt castraveciorii murati, morcovii, maslinele, gogosarii si patrunjelul. Se iau usor ouale (intregi acum), se tavalesc in maioneza, apoi, asa unse, se trec repede in castronelul cu legume tocate marunt si se aseaza pe un platou oval pe fundul caruia se pune salata.