Campania Adevărul de Seară: „Învaţă să mănânci sănătos !" continuă. Tot ca alternativă la alimentele procesate, nocive, un bucătar cu experienţă, vă va prezenta şi în această ediţie reţeta unui al patrulea fel de mâncare savuros şi uşor de preparat.
Ba chiar şi adecvat sezonului, căci odată cu venirea primăverii comercianţii din pieţe încep să aibă pe tarabe verdeţuri şi legume: salată de pui cu legume.
Pentru a ne fi prezentată reţeta, modul de preparare şi avantajele pentru organism am apelat la bucătarul de la Cuky's, Cristina Anca Rugină.
CITIŢI ŞI:
Campanie „Adevărul de Seară" . Învaţă să mănânci sănătos Cartofii ţărăneşti o variantă tradiţională pentru o masă echilibrată VIDEO
„Greek Tortillas" - salată cu legume uşor digerabilă VIDEO
În ceea ce priveşte ingredientele, acestea sunt următoarele: castraveţi, mazăre, fasole verde, morcov, ardei gras, porumb, salată verde, piept de pui fiert, paste spiralate, sare şi piper.
Ştii ce mănânci? Baza unei alimentaţii sănătoase: laptele şi legumele
Cât despre modul de preparare, Cristina Anca Rugină l-a explicat pentru cititorii şi mai ales cititoarele cotidianului Adevărul de Seară.
„Se taie pieptul de pui, bine fiert în prealabil, în bucăţele mici care se pun într-un bol şi se adaugă pastele spiralate. După ce se amestecă bine se pun legumele şi condimentele şi se amestecă din nou. La sfârşit se adaugă puţină maioneză", povesteşte bucătarul.
Campanie „Adevărul de Seară" Ştii ce mănânci?Brânza topită împiedică fixarea calciului în oase
Campanie „Adevărul de Seară" Ştii ce bei?Află ce chimicale se ascund în banalul suc
Campanie „Adevărul de Seară" Ştii ce mănânci? Legumele şi fructele sunt iradiate şi pline de substanţe toxice
Această mâncare se consumă rece şi de preferat fără pâine. Totodată, maestrul bucătar a