Timp de o saptamana, gastronomia romaneasca a facut casa buna cu cea franceza. Incepand cu data de 15 octombrie 2003, o delegatie formata din 11 elevi si doi profesori din cadrul unui liceu profesional din Langres, Franta, a facut un schimb de experienta pe teme gastronomice cu partenerii romani de la grupul scolar Virgil Madgearu. Vizita, care se incheie astazi, face parte din cadrul unui program Socrates Comenius. "Aceasta este prima faza a proiectului. Urmeaza ca elevii nostri sa faca o vizita la liceul profesional din Franta, in luna martie a anului viitor, iar la sfarsitul proiectului va fi editata si o brosura. Elevii au discutat despre gastronomia din cele doua tari, dar si despre traditiile specifice", a declarat Teodor Dates, directorul grupului scolar Virgil Madgearu. Pe parcursul sederii, elevii francezi au vizitat o serie de obiective turistice din nordul Moldovei.
(M.H.)
Timp de o saptamana, gastronomia romaneasca a facut casa buna cu cea franceza. Incepand cu data de 15 octombrie 2003, o delegatie formata din 11 elevi si doi profesori din cadrul unui liceu profesional din Langres, Franta, a facut un schimb de experienta pe teme gastronomice cu partenerii romani de la grupul scolar Virgil Madgearu. Vizita, care se incheie astazi, face parte din cadrul unui program Socrates Comenius. "Aceasta este prima faza a proiectului. Urmeaza ca elevii nostri sa faca o vizita la liceul profesional din Franta, in luna martie a anului viitor, iar la sfarsitul proiectului va fi editata si o brosura. Elevii au discutat despre gastronomia din cele doua tari, dar si despre traditiile specifice", a declarat Teodor Dates, directorul grupului scolar Virgil Madgearu. Pe parcursul sederii, elevii francezi au vizitat o serie de obiective turistice din nordul Moldovei.
(M.H.)