Revista Food&Wine a publicat o listă cu cei mai buni tineri maeştri bucătari din lume, intitulată ''Best New Chefs 2012'', scrie Huffington Post.
Ei au fost aleşi în urma unei selecţii care a durat câteva luni. Revista a colaborat cu mai multe restaurante, a studiat articole din domeniu şi a consultat câţiva experţi din întreaga ţară înainte de a identifica cei mai buni Chefi care au condus o bucătărie timp de cinci ani sau mai puţin. Apoi, editorii revistei au călătorit incognito pentru a degusta mâncărurile gătite de bucătarii respectivi.
Iată lista numelor celor mai buni tineri maeştri bucătari din lume, potrivit publicaţiei citate:
1. Dan Kluger, de la restaurantul ABC Kitchen, New York. Deşi este deschis de doar câţiva ani, restaurantul lui Kluger a câştigat deja premiul James Beard 2011 pentru cel mai bun restaurant nou deschis.
2. Corey Lee, localul Benu, San Francisco. Lee îmbină bucătăria americană cu cea franţuzească.
3. Karen Nicolas, localul Equinox, Washington. Nicolas este bucătar la Equinox de mai puţin de un an şi a creat deja o impresie plăcută prin reţetele sale.
4. Josh Habiger şi Erik Anderson, restaurantul The Catbird Seat, Nashville. Cei doi bucătari au lucrat la restaurante celebre, precum The Fat Duck, French Laundry sau Alinea.
5. Danny Grant, Chef al restaurantului RIA, Chicago. Grant conduce restaurantul în regiunea Waldorf Astoria.
6. Cormac Mahoney reprezintă localul Madison Park Conservatory, Seattle. Deviza lui Mahoney este: ''plante delicioase şi carne cu aromă de lămâie''.
7. Bryant Ng, localul The Spice Table, Los Angeles. Ng foloseşte reţete din Asia de Sud-Est.
8. Blaine Wetzel, restaurantul The Willows Inn, Lummi Island, Washington. Deşi are puţin peste 20 de ani, Wetzel a lucrat deja cu bucătari consacraţi, ca Michel Richard şi