200 g carne de porc, 300 g carne de vita, 100 g paine alba veche de 3-4 zile, 100 ml lapte, 1 ou, 50 g ceapa, 50 ml ulei, sare, piper, 1 lingura pesmet, dupa gust 1 lingura patrunjel verde tocat
Se retine 1/2 din cantitatea de carne de porc, restul de carne se da de doua ori prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata in lapte si stoarsa, se adauga galbenusul, condimentele si restul de carne de porc taiata in cuburele. Se omogenizeaza si se bate cu o lingura de lemn adaugand cateva linguri de apa calda. Se pune pe un servet umed, se da forma de rulada si se aranjeaza intr-o tava de chec, unsa cu ulei si presarata cu pesmet. Deasupra rulada se unge cu albus batut cu o lingura de apa si se coace la cuptor. Se serveste calda, cu sos de rosii sau cu sos alb. Se poate servi si rece.
200 g carne de porc, 300 g carne de vita, 100 g paine alba veche de 3-4 zile, 100 ml lapte, 1 ou, 50 g ceapa, 50 ml ulei, sare, piper, 1 lingura pesmet, dupa gust 1 lingura patrunjel verde tocat
Se retine 1/2 din cantitatea de carne de porc, restul de carne se da de doua ori prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata in lapte si stoarsa, se adauga galbenusul, condimentele si restul de carne de porc taiata in cuburele. Se omogenizeaza si se bate cu o lingura de lemn adaugand cateva linguri de apa calda. Se pune pe un servet umed, se da forma de rulada si se aranjeaza intr-o tava de chec, unsa cu ulei si presarata cu pesmet. Deasupra rulada se unge cu albus batut cu o lingura de apa si se coace la cuptor. Se serveste calda, cu sos de rosii sau cu sos alb. Se poate servi si rece.