O nouă ediţie a Târgului „Roadele Pământului” este programată în Piaţa Sfatului, în acest weekend. 35 de producători din toată ţara vă aşteaptă la standuri cu preparate culinare pregătite fără conservanţi şi alte substanţe chimice. Astfel, se vor găsi produse de carmangerie din Ţara Bârsei, Ţara Făgăraşului şi Rupea, din Secuime şi din Maramureş, brânzeturi de Rotbav, Bran şi Făgăraş, peşte afumat în cetină de brad de la Râşnov, conserve şi dulceţuri pregătite de femeile din Saschiz, precum şi apreciatul magiun de Topoloveni. Toate aceste bunătăţi pot fi însoţite de o pâine pe vatră de la Valea Rece şi de un pahar de must, vin de calitate, ţuică de Turţ sau pălincă de Sălaj. Nu lipsesc prăjiturile de casă maramureşene şi ale femeilor din Rotbav. De asemenea, câteva maramureşence vor găti sarmale de post, dar şi cu carne, şi plăcinte cu urdă de pe Valea Izei. Tinerii de la Minisatul Sfântul Andrei, coordonaţi de profesorul Ioan Sorin Apan, vor prezenta un program etnografic. O nouă ediţie a Târgului „Roadele Pământului” este programată în Piaţa Sfatului, în acest weekend. 35 de producători din toată ţara vă aşteaptă la standuri cu preparate culinare pregătite fără conservanţi şi alte substanţe chimice. Astfel, se vor găsi produse de carmangerie din Ţara Bârsei, Ţara Făgăraşului şi Rupea, din Secuime şi din Maramureş, brânzeturi de Rotbav, Bran şi Făgăraş, peşte afumat în cetină de brad de la Râşnov, conserve şi dulceţuri pregătite de femeile din Saschiz, precum şi apreciatul magiun de Topoloveni. Toate aceste bunătăţi pot fi însoţite de o pâine pe vatră de la Valea Rece şi de un pahar de must, vin de calitate, ţuică de Turţ sau pălincă de Sălaj. Nu lipsesc prăjiturile de casă maramureşene şi ale femeilor din Rotbav. De asemenea, câteva maramureşence vor găti sarmale de post, dar şi cu carne, şi plăcinte cu urdă de pe Valea Izei. Tinerii de la Minisatul Sfântul Andrei,