Angajaţii unui restaurant cu specific japonez din New York îşi impresionează clienţii cu numere de kung-fu, cu mâncăruri explozive şi cu săbii folosite pe post de tacâmuri, scrie Daily Mail.
Printre cele mai apreciate feluri de mâncare de la "restaurantul-ninja" se numără scoicile flambate, în sos de usturoi, sau supa de soia, gătită chiar în faţa clienţilor, pe pietre încinse la 800 de grade Celsius.
Daily Mail scrie că restaurantul nu este pentru cei slabi de inimă, deoarece chelnerii sunt echipaţi cu săbii de aproape un metru lungime.
"Ca să ajungi în restaurant, trebuie să intri într-un lift întunecat, apoi te aşteaptă doi chelneri echipaţi în ninja, care încep să urle", a explicat fotograful Jay Fine.
El a spus că una dintre clientele restaurantului a rămas uimită când un ninja agăţat de tavan a "ameninţat-o" cu sabia.
"Nu mai există niciun alt loc ca acesta în New York. Iar mâncarea este pentru toate gusturile, vin atât cupluri tinere, cât şi familii cu copii", a explicat realizatorul imaginilor.
"Cred că într-un astfel de restaurant trebuie să laşi un bacşiş generos şi să nu te plângi niciodată de gustul mâncării", comentează cu umor un cititor de pe Daily Mail.
Angajaţii unui restaurant cu specific japonez din New York îşi impresionează clienţii cu numere de kung-fu, cu mâncăruri explozive şi cu săbii folosite pe post de tacâmuri, scrie Daily Mail.
Printre cele mai apreciate feluri de mâncare de la "restaurantul-ninja" se numără scoicile flambate, în sos de usturoi, sau supa de soia, gătită chiar în faţa clienţilor, pe pietre încinse la 800 de grade Celsius.
Daily Mail scrie că restaurantul nu este pentru cei slabi de inimă, deoarece chelnerii sunt echipaţi cu săbii de aproape un metru lungime.
"Ca să ajungi în restaurant, trebuie să intri într-un lift întunecat, apoi te aşteaptă doi chelneri