Atmosferă de vis, fântână de ciocolată, băuturi fine care au udat mâncărurile alese, focuri de artificii la miez de noapte, un concert extraordinar făcut cadou oaspeţilor din partea casei, aşa
s-ar putea descrie în câteva cuvinte seara de 31 decembrie spre 1 ianuarie în restaurantul Pallace. Clientelă aleasă, oaspeţi veniţi de peste mări şi ţări, din Italia, Franţa, Spania, Germania, Canada, America au poposit la cumpăna dintre ani în elegantul restaurant Pallace să petreacă un Revelion de vis alături de gazde olteneşti. O sală care în mod normal ar fi găzduit în jur de 200 de persoane a devenit neîncăpătoare, căci cine nu şi-ar fi dorit să petreacă la cumpăna dintre ani pe muzica oltenească, dar nu numai, într-o sală ce amintea de marile baluri de altădată. Mesele cu feţe de masă din mătase, cu crenguţe de brad natural, cu lumânări au fost încărcate cu mâncăruri alese, specialităţi ale casei, dar şi cu băuturi dintre cele mai fine, whisky, campari, creme de whisky, cocteiluri, vinuri vechi de podgorii, fetească, muscat, riesling, merlot, cabernet. Deliciul asistenţei l-a făcut însă barul special amenajat, de la care nu avea cum să lipsească fântâna de ciocolată cu multe fructe oferită de gazde oaspeţilor lor. Atmosfera întreţinută pe tot parcursul serii de formaţia localului a întregit imaginea unui Revelion reuşit. „Cea mai lungă pauză de spectacol a fost doar de cinci minute“, a venit să certifice patronul localului. Vin să-i susţină afirmaţia şi oaspeţii restaurantului: „Este cel de-al patrulea Revelion pe care îl petrecem la Pallace. Venim din Italia special pentru atmosfera care de un an la altul este tot mai deosebită“, au precizat Daniela şi Jean Nicola, ca şi Eva şi Petrică Bobeică. „Suntem clienţi ai casei. Am organizat multe petreceri aici. Suntem la al patrulea Revelion la Pallace. Meniul a fost ca de obicei super, servirea, mai bună ca nicioda