Cei mai pricepuţi bucătari profesionişti şi amatori din ţară şi din străinătate îşi dau întâlnire în zilele de 24, 25 şi 26 iunie la Piteşti, la Campionatul Internaţional de Gătiti în Aer Liber, Cupa Argeşului, eveniment organizat de Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ. Zeci de bucătari vor demonstra, la Jupiter Citty Mall, că mâncarea gătită cu ingrediente proaspete şi naturale, focul de lemne, vinul bun, adus de cei mai renumiţi somelieri, vor fi de fiecare dată cei mai buni ambasadori ai păcii şi ai culturii.
Dintre personalităţile care vor participa la Cupa Argeşului îi amintim pe cheful Sarkis Yacoubian, îndrumătorul şi iniţiatorul echipei Taste of Peace, din Israel (Gustul Păcii), Mimoza Izeti Balla (Albania), cheful Odeh Ali Abu Elhawa (Israel) etc. Din juriu vor face parte Burc Tuncel (Marea Britanie, preşedintele juriului), Spyros Dimitriou (Cipru), Reuven Harel (Israel), Elena Ciobanu (Republica Moldova), Sarkis Yacoubian (Israel), Gheorghe Vătafu, Victor Melian, Maria Burtea şi Răzvan Cucui (România).
Amfitrionul evenimentului va fi, ca de fiecare dată, neobositul şi simpaticul chef Antonio Passarelli.
Cei mai pricepuţi bucătari profesionişti şi amatori din ţară şi din străinătate îşi dau întâlnire în zilele de 24, 25 şi 26 iunie la Piteşti, la Campionatul Internaţional de Gătiti în Aer Liber, Cupa Argeşului, eveniment organizat de Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ. Zeci de bucătari vor demonstra, la Jupiter Citty Mall, că mâncarea gătită cu ingrediente proaspete şi naturale, focul de lemne, vinul bun, adus de cei mai renumiţi somelieri, vor fi de fiecare dată cei mai buni ambasadori ai păcii şi ai culturii.
Dintre personalităţile care vor participa la Cupa Argeşului îi amintim pe cheful Sarkis Yacoubian, îndrumătorul şi iniţiatorul echipei Taste of Peace, din Israel (Gustul Păcii), Mimoza Izeti Balla (Alban