O conopida mare, 200 ml smantana, patru catei de usturoi, sare, piper.
Dati conopida pe razatoarea mica. Tocati marunt usturoiul, apoi mixati-l cu conopida, incorporand treptat smantana, pana obtineti o compozitie omogena. Potriviti de sare si piper.
Salata de cruditati
O varza mica, doi morcovi, o ceapa mare, zeama de la 1/2 lamaie.
Tocati marunt ceapa, morcovii si varza. Amestecati-le bine, apoi stropiti salata cu suc de lamaie si ulei.
O conopida mare, 200 ml smantana, patru catei de usturoi, sare, piper.
Dati conopida pe razatoarea mica. Tocati marunt usturoiul, apoi mixati-l cu conopida, incorporand treptat smantana, pana obtineti o compozitie omogena. Potriviti de sare si piper.
Salata de cruditati
O varza mica, doi morcovi, o ceapa mare, zeama de la 1/2 lamaie.
Tocati marunt ceapa, morcovii si varza. Amestecati-le bine, apoi stropiti salata cu suc de lamaie si ulei.