Piept de pui la grătar, iahnie de fasole cu cârnaţi trandafir, musaca de cartofi cu carne, dulciuri, cozonac şi ruladă de casă cu cremă - sunt bucatele din care au mâncat, ieri, de Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, pacienţii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi la Spitalul de Boli Infecţioase. Pacienţii au fost răsfăţaţi de Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care oferă meniuri deosebite în zilele de sărbători religioase sau laice de peste an.
Deoarece ieri lumea creştină i-a sărbătorit pe Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, meniul servit de Arimex Comexim 2000 SRL bolnavilor internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi la Spitalul de Boli Infecţioase a fost unul delicios, cu mâncare tradiţională românească. Din meniul pacienţilor de la cele două unităţi sanitare nu au lipsit pieptul de pui la grătar, iahnia de fasole cu cârnaţi trandafir, musacaua de cartofi cu carne, dulciurile, cozonacii şi rulada de casă cu cremă. La micul dejun, pacienţii au servit ceai cu lămâie, margarină, gem, şuncă presată, crenvurşti, brânză de vaci şi brânză topită. La supliment, bolnavii au primit biscuiţi, lapte, iaurt şi biscuiţi Eugenia. Şi prânzul a fost variat şi delicios pentru cei circa 800 de pacienţi internaţi la cele două spitale. La prânz, pacienţi au servit ciorbă ţărănească de văcuţă, supă ţărănească de văcuţă, iahnie de fasole cu cârnaţi trandafir, musaca de cartofi cu carne, cartofi la cuptor cu rozmarin şi friptură de pui, ostropel, cartofi la cuptor cu rozmarin şi brânză de vaci şi piept de pui la cuptor şi cartofi franţuzeşti. La desert, societatea Arimex Comexim 2000 SRL le-a servit bolnavilor ruladă de casă cu cremă de cacao, plăcintă cu mere şi fructe. Cina a fost şi ea specială. Pacienţii internaţi în cele două unităţi sanitare au primit salată orientală, pilaf cu legume şi friptură, pui la tavă, precum şi budincă de orez cu mere şi dovle