Fără pâine, fără paste, fără brânză, fără zahăr... ci numai mâncare sănătoasă. Aceasta este principiul unui restaurant din Berlin, „Sauvage”, care şi-a propus să facă „Adevărata Revoluţie a Hranei”, după „Bucătăria din Paleolitic”, mai precis să reproducă hrana „omului din peşteră”, de peste două milioane de ani.
Astfel, „Sauvage” se poate lăuda că este singurul restaurant din Europa care promovează dieta strămoşilor noştri de acum 2 milioane de ani. La „Sauvage” se poate mânca numai hrană organică, neprocesată, fructe şi legume, carne, peşte, ouă, nuci, seminţe şi verdeţuri. „Mulţi cred că dieta omului din Paleolitic este doar un moft, dar aceasta a devenit un fenomen extins la scară mondială”, a declarat pentru Der Spiegel Boris Leite-Poco, unul dintre reprezentanţii retaurantului „Sauvage”.
El a precizat că meniurile includ salate cu măsline, capere, alune, pâine fără gluten, somon afumat natural, dressig-uri din diferite ierburi, alte feluri de carne şi de peşte.
Fără pâine, fără paste, fără brânză, fără zahăr... ci numai mâncare sănătoasă. Aceasta este principiul unui restaurant din Berlin, „Sauvage”, care şi-a propus să facă „Adevărata Revoluţie a Hranei”, după „Bucătăria din Paleolitic”, mai precis să reproducă hrana „omului din peşteră”, de peste două milioane de ani.
Astfel, „Sauvage” se poate lăuda că este singurul restaurant din Europa care promovează dieta strămoşilor noştri de acum 2 milioane de ani. La „Sauvage” se poate mânca numai hrană organică, neprocesată, fructe şi legume, carne, peşte, ouă, nuci, seminţe şi verdeţuri. „Mulţi cred că dieta omului din Paleolitic este doar un moft, dar aceasta a devenit un fenomen extins la scară mondială”, a declarat pentru Der Spiegel Boris Leite-Poco, unul dintre reprezentanţii retaurantului „Sauvage”.
El a precizat că meniurile includ salate cu măsline, capere, alune, pâine