Tot ce nu stiai despre fructele verii. Crezi ca stii totul despre fructele care iti bucura trupul si sufletul in fiecare vara? Noi ti-am pregatit cateva informatii uimitoare, care te vor face sa le apreciezi si mai mult. Vedetele pietelor pana la sfarsitul lui iulie, ciresele, visinele, caisele si piersicile sunt adevarate minuni ale naturii, despre care niciodata nu stim destul. Acum, vom incerca sa descoperim cateva din secretele lor prin intermediul unor retete delicioase si a catorva trucuri de frumusete de nota 10! Originare din China si Japonia, caisele erau venerate pentru puterile lor divine. Asiaticii credeau ca au energie spirituala feminina si pot "indulci" sufletul, insufland romantism si pasiune. Astazi, stim ca parfumata caisa este unul dintre fructele cele mai bogate in provitamina A: intr-o suta de grame, contine jumatate din necesarul zilnic de caroten. Are putine calorii, cam 30 kcal intr-un fruct de marime medie, si mult potasiu, fier, cupru si oligoelemente. Curele cu caise crude sunt indicate in anemii, constipatii, insomnii si boli renale, scrie Adevarul.
De asta chiar nu s-a mai auzit: Slabitul prin criosauna. Dusul cu azot gazos e ca-n filmele SF. Criosauna topeste kilogramele in plus, celulita si reduce ridurile. Dupa 20 de sedinte se pot pierde si 7 kilograme, iar pielea devine mult mai neteda. O sedinta dureaza trei minute, timp in care organismul este bombardat cu azot in forma gazoasa la niste temperaturi extreme de scazute, de pana la minus 180 de grade. O sedinta la criosauna dureaza mai putin decat dusul de dimineata si, la fel ca acesta, are efecte revigorante asupra organismului. Diferenta consta in faptul ca efectele sunt persistente in timp si, pe masura ce numarul sedintelor creste, organismul raspunde din ce in ce mai bine. Practic, expunerea organismului la o temperatura scazuta duce la pierderea unei masive cantitati