"Gătesc destul de des în ultima vreme, pentru că îmi place când vin din fiecare deplasare să aplic şi eu câte ceva din ceea ce am învăţat prin locurile pe unde mergem", a declarat Crina Matei pentru PRO TV Magazin.
"Un obicei învăţat de la mama este că la salata de vinete coapte să adaug jumătate de cantitate de dovlecel fiert. Îi sporeşte gustul, dar este şi un bun pansament gastric. Carnea de raţă, de curcan, tot de la mama ştiu, e mai fragedă dacă, încă de cu seară o speli şi o pui într-un baiţ din ulei de măsline, usturoi, cimbru, sare şi piper",
a mai spus ea. "Gătesc destul de des în ultima vreme, pentru că îmi place când vin din fiecare deplasare să aplic şi eu câte ceva din ceea ce am învăţat prin locurile pe unde mergem", a declarat Crina Matei pentru PRO TV Magazin.
"Un obicei învăţat de la mama este că la salata de vinete coapte să adaug jumătate de cantitate de dovlecel fiert. Îi sporeşte gustul, dar este şi un bun pansament gastric. Carnea de raţă, de curcan, tot de la mama ştiu, e mai fragedă dacă, încă de cu seară o speli şi o pui într-un baiţ din ulei de măsline, usturoi, cimbru, sare şi piper",
a mai spus ea.