Suan Bua este unul dintre cele mai rafinate restaurante din Bangkok, unde poţi să încerci preparate thailandeze gătite cu stil. Reţetele sunt respectate cu stricteţe, astfel încât fiecare oaspete să simtă cu adevărat ce înseamnă bucătăria thailandeză. De aceasta are grijă Praiwan Srikaew, un chef cu 23 de ani de experienţă în gastronomie, care ne-a dezvăluit câteva caracteristici esenţiale ale acestei bucătării. Tot el este "dascăl" pentru alţi bucătari mai tineri, cum ar fi Rung Chantharn, cel care a pregătit "Phad Thai Goong" sub privirile atente ale maestrului.
Suan Bua este unul dintre cele mai rafinate restaurante din Bangkok, unde poţi să încerci preparate thailandeze gătite cu stil. Reţetele sunt respectate cu stricteţe, astfel încât fiecare oaspete să simtă cu adevărat ce înseamnă bucătăria thailandeză. De aceasta are grijă Praiwan Srikaew, un chef cu 23 de ani de experienţă în gastronomie, care ne-a dezvăluit câteva caracteristici esenţiale ale acestei bucătării. Tot el este "dascăl" pentru alţi bucătari mai tineri, cum ar fi Rung Chantharn, cel care a pregătit "Phad Thai Goong" sub privirile atente ale maestrului.
Ce înseamnă să fii "ambasadorul" bucătăriei thailandeze, gătind pentru turiştii din diferite colţuri ale lumii? Aceasta implică cu adevărat o mare responsabilitate. Trebuie să cunoşti foarte bine toate tehnicile şi să te perfecţionezi în permanenţă. De-a lungul timpului am lucrat la foarte multe restaurante şi de la fiecare în parte am avut de învăţat câte ceva. Important este să-ţi doreşti şi să îţi placă să stai în bucătărie. Pentru că în restaurantul nostru sosesc oaspeţi din diferite ţări, încerc să le satisfac toate dorinţele. Am deprins să gătesc bucătărie indiană, japoneză, occidentală. În fiecare an, restaurantul nostru găzduieşte un chef din altă ţară, de la care avem ce învăţa. Acum îi avem colegi p