Şi în acest an, la mare căutare au fost fasolea cu afumătură şi ţuica fiartă. După paradă, bucureştenii au luat cu asalt corturile amplasate în parcurile din sectorul 2, unde s-au servit bunătăţile. Cum numărul pofticioşilor a fost foarte mare, s-au format cozi de zeci de metri. Recompensa a fost însă pe măsură, deoarece ţuica le-a dezmorţit oscioarele îngheţate, iar fasolea aburindă i-a uns pe bucureşteni pe su Şi în acest an, la mare căutare au fost fasolea cu afumătură şi ţuica fiartă. După paradă, bucureştenii au luat cu asalt corturile amplasate în parcurile din sectorul 2, unde s-au servit bunătăţile. Cum numărul pofticioşilor a fost foarte mare, s-au format cozi de zeci de metri. Recompensa a fost însă pe măsură, deoarece ţuica le-a dezmorţit oscioarele îngheţate, iar fasolea aburindă i-a uns pe bucureşteni pe su
Şi în acest an, la mare căutare au fost fasolea cu afumătură şi ţuica fiartă. După paradă, bucureştenii au luat cu asalt corturile amplasate în parcurile din sectorul 2, unde s-au servit bunătăţile. Cum numărul pofticioşilor a fost foarte mare, s-au format cozi de zeci de metri.
Recompensa a fost însă pe măsură, deoarece ţuica le-a dezmorţit oscioarele îngheţate, iar fasolea aburindă i-a uns pe bucureşteni pe suflet.
Ca în fiecare an, faimoasa fasole cu afumătură a fost făcută de patru bucătărese de la centrul de plasament "Colţ Alb". Femeile pregătesc de 8 ani această mâncare pentru ziua de 1 Decembrie şi, deşi muncesc pe brânci ca să o facă, sunt încântate de sarcină.
Mâncarea, gătită în 7 ore
"Ne place foarte mult să pregătim fasolea cu afumătură, mai ales când a doua zi, după ce mănâncă, oamenii se ling pe buze", ne-a povestit Mariana Muraru, una dintre cele 4 bucătărese.
Munca a fost însă pe măsura satisfacţiei.