B’ESTIVAL 2007 va oferi publicului nu doar 36 de ore de muzică live cu vedete, ci şi experienţe culinare mai puţin obişnuite pentru acest gen de evenimente. În aria rezervată festivalului vor exista două zone-restaurant, de unde vor putea fi achiziţionate specialităţi româneşti, italiene şi chiar thailandeze.
Produsele alimentare, la fel ca şi berea şi sucurile, se vor cumpăra doar pe baza unor jetoane, procurate de la casieria festivalului (1 jeton = 3 RON). Publicul va putea alege între sandvişuri şi mici, frigărui şi cârnăciori la grătar. Meniul thailandez cuprinde orez cu pui la grătar şi legume, pui curry şi pui prăjit cu busuioc şi legume, iar pasionaţii de bucătărie italiană au de ales trei feluri de paste.
Starurile care vor cânta la B’ESTIVAL nu au cerinţe extravagante în ceea ce priveşte mâncarea. Pink a solicitat un blender şi multe fructe şi legume, pentru a-şi prepara singură sucurile naturale. Membrii Faithless vor să mănânce sănătos: au cerut să nu existe produse de fast-food în culise. Trupa trebuie să aibă din belşug arahide, alune şi migdale, plus 5 sticle de şampanie rosé. (D.P.)
B’ESTIVAL 2007 va oferi publicului nu doar 36 de ore de muzică live cu vedete, ci şi experienţe culinare mai puţin obişnuite pentru acest gen de evenimente. În aria rezervată festivalului vor exista două zone-restaurant, de unde vor putea fi achiziţionate specialităţi româneşti, italiene şi chiar thailandeze.
Produsele alimentare, la fel ca şi berea şi sucurile, se vor cumpăra doar pe baza unor jetoane, procurate de la casieria festivalului (1 jeton = 3 RON). Publicul va putea alege între sandvişuri şi mici, frigărui şi cârnăciori la grătar. Meniul thailandez cuprinde orez cu pui la grătar şi legume, pui curry şi pui prăjit cu busuioc şi legume, iar pasionaţii de bucătărie italiană au de ales trei feluri de paste.
Starurile care vor cânta la B