Si in aceasta saptamana, Restaurantul Onix va ofera o reteta eficienta si ieftina, aceasta fiind una dintre specialitatile casei. Va recomandam, asadar, ca, chiar daca veti prepara acasa reteta propusa de noi, sa nu uitati ca printre locurile dumneavoastra preferate de relaxare si chiar de distractie se poate numara, fara echivoc, Restaurantul Onix, unde puteti gusta si alte preparate mai mult decat delicioase.
Cotlet Gratinat
Ingrediente: cotlet de porc, ciuperci, cascaval, oua, piure de cartofi, unt, sare si piper. Cotletul de porc se transeaza, apoi se bate cu ciocanul de snitele. Carnea astfel fragezita se condimenteaza, se da prin faina de grau si se rumeneste intr-o tava cu ulei incins. Ciupercile se soteaza cu unt. Bucatile de cotlet se asaza intr-o tava unsa cu unt, apoi se pun in straturi ciupercile si piureul de cartofi. Ouale se bat separat si se pun deasupra, apoi se rade cascavalul. Toata aceasta compozitie se baga la cuptorul care a fost incins in prealabil si se lasa la gratinare 15-20 de minute. Se serveste cu sote de legume. Va dorim pofta buna! (D.N.)
Si in aceasta saptamana, Restaurantul Onix va ofera o reteta eficienta si ieftina, aceasta fiind una dintre specialitatile casei. Va recomandam, asadar, ca, chiar daca veti prepara acasa reteta propusa de noi, sa nu uitati ca printre locurile dumneavoastra preferate de relaxare si chiar de distractie se poate numara, fara echivoc, Restaurantul Onix, unde puteti gusta si alte preparate mai mult decat delicioase.
Cotlet Gratinat
Ingrediente: cotlet de porc, ciuperci, cascaval, oua, piure de cartofi, unt, sare si piper. Cotletul de porc se transeaza, apoi se bate cu ciocanul de snitele. Carnea astfel fragezita se condimenteaza, se da prin faina de grau si se rumeneste intr-o tava cu ulei incins. Ciupercile se soteaza cu unt. Bucatile de cotle