Cunoscutul bucătar italian Giuseppe Daddio, care a gătit pentru Regina Angliei și Woody Allen, este imaginea noii platforme de comunicare a BILLA România.
Giuseppe Daddio a fost premiat cu 2 stele Michelin, este creatorul școlii Dolce & Salato, dar și câștigătorul premiului Gourmand World Cookbook Awards 2009 la categoria "Best Chef Book". De curând Chef Daddio a fost desemnat de către BILLA România să fie imaginea noii campanii de comunicare derulate la nivel internațional.
Cei interesați vor găsi în revistele săptămânale BILLA rubricile permanente ale lui Giuseppe cu rețete ieftine și ușor de realizat, sfaturi de nutriție, precum și idei de utilizare a diferitelor alimente și produse de bucătărie. “Noua platformă de comunicare internațională a BILLA România îl are în centrul atenției pe Giuseppe Daddio, celebrul bucătar italian. El va reprezenta valorile brandului și se va implica activ în obiceiurile de consum ale clienților, oferindu-le sfaturi nutriționale și idei practice. De-a lungul timpului românii vor avea posibilitatea să urmeze sfaturile lui Giuseppe, să participe la diferite concursuri și promoții și poate chiar să îl întâlnească”, a spus Sorana Georgia, CEO BILLA România.
Giuseppe Daddio are o vastă experiență în domeniu și a lucrat în restaurante precum Hotel Badrutz‘s Palace Hotel în St. Moritz - Elvetia, Hotel Eden în Roma sau Capri Palace în Insulele Capri. Daddio a fost gazda unui program culinar la un post de televiziune italian și este autorul mai multor cărți de bucătărie. Una dintre cele mai mari realizări este însă școala de bucătărie Dolce & Salato. "Îmi doresc să dezvalui secretul artei mele culinare! Este foarte simplu - atunci când gătesc, imi place să mă pot baza pe calitatea și prospețimea produselor", a spus Giuseppe Daddio.