Preselecţiile pentru show-ul culinar MASTERCHEF au luat sfârşit. Doar 24 de concurenţi i-au convins pe cei trei juraţi: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu că merită să intre în bucătăria MASTERCHEF.
După ce săptămâna trecută cartoful a reprezentat alimentul care a făcut diferenţa dintre toţi concurenţii care s-au calificat după preselecţiile de la MASTERCHEF, săptămâna aceasta, cei 24 de concurenţi rămaşi în show vor fi supuşi la noi probe.
Mai jos puteţi vedea cine sunt cei 24 de concurenţi care au convins juriul de la MASTERCHEF că merită să meargă mai departe în competiţie.
Andreea Pojar are 27 de ani şi dragostea pentru bucătărie i-a fost insuflată de bunica sa şi de toţi oamenii care gătesc cu pasiune. A învăţat să gătească singură în ultimii 5 ani, când a experimentat foarte multe reţete, însă primele lucruri de bază le-a aflat de la bunica sa. Îi plac foarte mult dulciurile, pentru că simte că îi face pe oameni fericiţi. Andreea prepara dulciuri în fiecare săptămână şi visul său este să aibă o cofetărie proprie. Concurenta de la MASTERCHEF lucrează într-o multinaţională, dar crede că personalitatea ei se poate exprima cel mai bine în domeniul dulciurilor.
Nicoleta Matea are 24 de ani şi este din Bucureşti. A absolvit Facultatea de Actorie la o universitate particulară şi a lucrat în diferite proiecte de televiziune. Nicoleta spune că a început relativ recent să gătească şi niciodată nu urmează cu stricteţe reteţele. Găteşte în special preparate din bucătăria românească şi italiană, în funcţie de inspiraţie. Visul său cel mai mare este să devină o actriţă cât mai cunoscută în România.
Ştefania Macau are 29 de ani şi este căsătorită de doi ani. A învăţat să gătească singură şi îşi doreşte să ajungă un bucătar profesionist. Recunoaşte că de gatit s-a apucat serios după ce s-a căsătorit, mai