• Cateva sute de copii si profesori de la Colegiul Richard Wurmbrand au sarbatorit, alaturi de americani, Ziua Recunostintei • Invitatii speciali din SUA, ajutati de copiii de la Wurmbrand au pregatit, timp de doua zile, meniul nelipsit de pe masa americanilor în aceste zile de sarbatoare • La loc de cinste au fost curcanul cu gravy, sosul de merisoare, placinta cu pecan, dovleac sau mere
Manifestare inedita, ieri, la Colegiul Richard Wumbrand. Un grup de americani, coordonat de Paul Sutton si de sotia sa, Julie, a venit, tocmai din Statele Unite ale Americii (SUA), cu produse traditionale si a gatit pentru 400 de elevi si profesori de la institutia privata ieseana o masa speciala de Ziua Recunostintei. "Am venit sa prezentam aceasta sarbatoare traditionala si nationala a noastra, respectiv de Ziua Recunostintei. Am avut ceva aventuri la vama, in State, cand ne-au vazut acestia cu atatea cutii de sosuri destinate mesei ce doream sa o pregatim in Romania. Cand ne-au auzit explicatia, au spus ca totul e in regula si putem trece. Este ceva extraordinar sa fim in Romania si sa putem impartasi sarbatoarea recunostintei", a declarat Paul Sutton.
Invitatii speciali din SUA, ajutati de copiii de la Wurmbrand au pregatit, timp de doua zile, meniul nelipsit de pe masa americanilor în aceste zile de sarbatoare. La loc de cinste au fost curcanul cu gravy, sosul de merisoare, placinta cu pecan, dovleac sau mere. Prin acest tip de actiune, directorul de la Wurmbrand arata ca se doreste ca si la romani, in conditiile in care acest sentiment lipseste, "multumirea" fata de ceea ce au sa fie educata. "În scoala noastra am ales sa adoptam aceasta sarbatoare, una din cele mai importante din SUA. Esenta «Zilei Recunostintei» este multumirea fata de cel de lânga tine pentru ajutorul ce ti l-a dat. E una din trasaturile de caracter pe care profesorii colegiulu