MASTERCHEF, SEZONUL 2, debutează mâine, 5 martie, la ProTv. Temutul dar şi apreciatul juriu de la MASTERCHEF,format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu revine la Pro Tv mai în formă ca niciodată, pregătit să caute talente culinare şi să ridice înca o dată bucătăria la rang de artă.
În număr şi mai mare decât anul trecut, concurenţi din toate colţurile ţării şi nu numai şi-au luat inima în dinţi şi s-au înscris la preselecţiile MASTERCHEF cu speranţa şi încrederea că pot ajunge în mult râvnita bucătărie a celor mai buni chef.
Primul obstacol este însă întâlnirea cu cei trei chefi juraţi de la MASTERCHEF, astfel că încă din prima ediţie de marţi, de la 20.30, telespectatorii ProTv îi vor putea urmări pe o parte dintre aspiranţii la şorţul MASTERCHEF. Cu preparate spectaculoase, inedite, cu asocieri de gusturi surprinzătoare sau, dimpotrivă, cu platinguri dezamăgitoare, concurenţii vor trece, pe rând, prin faţa juriului.
Noul sezon MASTERCHEF va fi plin de savoare, mai ales că prima ediţie aduce şi o premieră pentru cei trei juraţi: aceştia se vor afla în faţa unui preparat pe care nu l-au mai gustat niciodată în viaţa lor, astfel că momentul respectiv va fi cu adevărat de senzaţie. Despre ce preparat este vorba şi, mai ales, dacă cei trei juraţi vor fi impresionaţi şi vor da votul de încredere pentru această mâncare, telespectatorii Pro Tv vor descoperi în prima ediţie a emisiunii MASTERCHEF, SEZONUL 2.
Economişti, specialişti IT, ingineri, studenţi sau agenţi de pază şi casnice, concurenţii vor lăsa la uşă meseriile pe care le practică şi vor arăta numai cât de talentaţi sunt în arta gastronomică. Fiecare va încerca să impresioneze prin preparate unice, care să le poarte semnătura, însă nu vor lipsi nici eşecurile. Fie că e vorba de preparate exotice, precum parfait de foie gras cu dulceaţă de c