Intitulat "Dulciuri", al patrulea volum din colecţia "Delicii în copilărie", poate fi achiziţionat, vineri, 3 iunie, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 14,99 lei.
Prepararea unor dulciuri gustoase şi sănătoase este, din multe puncte de vedere, o adevărată artă. Dar volumul „Dulciuri" conţine, în mare parte, reţete uşor de preparat, care nu-i descurajează nici pe cei mai puţin îndemânatici. Volumul se deschide cu o „Iniţiere dulce", în care este descrisă originea deserturilor şi în care se dau detalii despre obiceiurile legate de servirea acestora.
Cartea este împărţită în mai multe secţiuni: dulciuri „cremoase", în care veţi găsi reţete pentru cele mai bune bavareze, budinci şi creme, dulciuri „la cuptor", care conţine reţete pentru sufleuri, ştrudele, torturi şi tarte, şi ultima, cu reţete pentru dulciuri „în miniatură", care cuprinde profiteroluri, biscuiţi, gogoşi, fursecuri şi alte delicatese, toate aflate sub semnul varietăţii şi al gustului delicios.
Conţine trucuri pentru preparare uşoară
Cartea are 160 de pagini şi fiecare reţetă este însoţită de câte un „truc" menit fie să îmbunătăţească gustul reţetei, fie să facă prepararea mai uşoară. Preţul pachetului este de 14,99 lei
Calendarul apariţiilor
- 3 iunie - Dulciuri
- 10 iunie - Antreuri şi gustări
- 17 iunie - Pizza şi focaccia
- 24 iunie - Reţete uşoare şi rapide
- 1 iulie - Preparate din peşte
- 8 iulie - Preparate din carne
- 15 iulie - Preparate la microunde
- 22 iulie - Preparate din legume
- 29 iulie - Deserturi cu ciocolată
- 5 august - Reţete tradiţionale româneşti