La sfarsitul saptamanii trecute, inspectorii din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Iasi, impreuna cu un echipaj de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP), au efectuat un control la unitatile de cazare din oras. In urma controlului, managerul hotelului si restaurantului Tudor Palace a fost amendat cu 3.000 lei pentru o cantitate de 3,5 kg de mici expirati de mai bine de o luna. "Actiunea s-a desfasurat la initiativa IJP si a cuprins controale la trei operatori economici din Iasi care administreaza unitati de cazare. In cazul hotelului Tudor Palace, apartinand societatii HCC Polar SRL, cantitatea de 3,5 kg de mici era expirata din data de 20 octombrie. In consecinta, administratorului i-a fost data o amenda de 3.000 lei, iar toata cantitatea de carne a fost distrusa", a declarat Daniel Piftor, comisarul-sef al CJPC Iasi. Managerul societatii, Florin Moraru, nu a putut fi contactat pentru a-si expune punctul de vedere in legatura cu amenda primita.
Firma HCC Polar SRL a fost infiintata in anul 2004. La sfarsitul lui 2008, firma a raportat o cifra de afaceri de 745.000 lei si un profit net de 134.000 lei.
La sfarsitul saptamanii trecute, inspectorii din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Iasi, impreuna cu un echipaj de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP), au efectuat un control la unitatile de cazare din oras. In urma controlului, managerul hotelului si restaurantului Tudor Palace a fost amendat cu 3.000 lei pentru o cantitate de 3,5 kg de mici expirati de mai bine de o luna. "Actiunea s-a desfasurat la initiativa IJP si a cuprins controale la trei operatori economici din Iasi care administreaza unitati de cazare. In cazul hotelului Tudor Palace, apartinand societatii HCC