Vedeta de televiziune, scriitorul şi bucătarul Jamie Oliver revine la Editura Curtea Veche cu un nou volum: "Cum să devii un bucătar mai bun". Volumul este lansat în urma altor două, extrem de bine vîndute: "La masă cu Jamie" şi "Cu Jamie în Italia".
What’s Cookin’, Doc?
Vedeta de televiziune, scriitorul şi bucătarul Jamie Oliver revine la Editura Curtea Veche cu un nou volum: "Cum să devii un bucătar mai bun". Volumul este lansat în urma altor două, extrem de bine vîndute: "La masă cu Jamie" şi "Cu Jamie în Italia".
Declaraţie. "Nici nu vă pot spune cît de mult am visat să scriu această carte", spune Jamie. "Este cea mai grozavă carte pe care am realizat-o vreodată şi m-am străduit să iasă o lucrare clasică şi modernă în acelaşi timp, valabilă azi şi pentru totdeauna. Indiferent dacă sînteţi student, un cuplu de tineri, un bucătar cu experienţă sau un începător în domeniu, vă stau la dispoziţie o sumedenie de reţete simple şi accesibile, cu care îi veţi da gata pe membrii familiei şi pe oaspeţi. Cartea conţine şi informaţii despre echipamentele de care consider că aveţi nevoie în bucătăria dvs., sfaturi despre cum să recunoaşteţi şi să gătiţi diferite tipuri de carne, precum şi sugestii privind cumpărarea unor produse de cea mai bună calitate. Avînd în vedere faptul că se consumă din ce în ce mai multe alimente gata prelucrate, e trist că oamenii nu mai au suficientă încredere în ei ca să gătească. Acum e momentul să vă afirmaţi şi să duceţi mai departe fantastica dvs. moştenire culinară!"
Bio. Jamie Oliver a început să gătească de la vîrsta de opt ani, în localul părinţilor lui, "The Cricketers", din Clavering, Essex, şi a lucrat cu unii dintre cei mai renumiţi maeştri bucătari din lume. În prezent, conduce localul Fifteen – unul dintre cele mai bune restaurante din Londra, prezentat şi în serialul de televiziune Ja