ALIMENTE CARE SLABESC Din regimul pentru slabit nu trebuie sa lipseasca fructele si legumele care "topesc" grasimile. Citricele, merele, fructele de padure, varza, rosiile, morcovii, ceapa va vor ajuta cu siguranta. ALIMENTE CARE SLABESC Din regimul pentru slabit nu trebuie sa lipseasca fructele si legumele care "topesc" grasimile. Citricele, merele, fructele de padure, varza, rosiile, morcovii, ceapa va vor ajuta cu siguranta.
Merele, perele si gutuile trebuie consumate cu coaja pentru ca actiunea lor laxativa si diuretica sa fie mai marcanta. Cu alte cuvinte, nu va mai obositi sa le curatati de coaja daca vreti sa scapati de grasimi.
In conceptia medicinei si terapiei naturale, combaterea obezitatii se realizeaza printr-o dieta bine echilibrata in constituentii de baza care sustin factorii vitali: lipide, proteine si glucide, la care se adauga vitaminele, mineralele, microelementele anzinale, semnaleaza doctorul in farmacie Ovidiu Bojor, membru al Academiei de Stiinte Medicale. Cu alte cuvinte, atunci cand tineti o dieta de slabit trebuie sa consumati alimente variate, insa nu oricat si oricum. Privilegiati alimentele care ard grasimile: citricele, merele, fructele de padure, varza, morcovii, telina, rosiile, ceapa, usturoiul, dar nu uitati nici de celelalte.
CITRICE. Portocalele, mandarinele, lamaile si grepfruitul contin mari cantitati de vitamina C (acid ascorbic), care are proprietatea de a arde grasimile. Vitamina C este un veritabil dusman al grasimilor, fiind o substanta care le dizolva foarte eficient. Daca doriti sa va convingeti de acest lucru, amintiti-va ce se intampla cu maioneza arunci cand adaugati zeama de lamaie. Grasimile diluate cu ajutorul vitaminei C sunt mai usor de eliminat din organism. Vitamina C contribuie si la arderea colesterolului, astfel incat, pe langa faptul ca va ajuta sa slabi