Reteta saptamanii la Restaurant Orizont: Piept de pui umplut - la Orizont
Sezonul estival imbie pe toti la mancaruri mai usoare, asa ca lasam la o parte pentru astazi feluritele sosuri si preparate prajite, propunandu-va o reteta mai suportabila pentru stomac: piept de pui umplut cu sunca si cascaval. La prima vedere, mancarurile umplute par mai greu de realizat, insa acest fel de mancare nu va va lua mai mult de 20 de minute. Pentru inceput aveti nevoie de cca. 150 g de piept de pui desosat, 25 g sunca presata si 25 g cascaval. Carnea de pui se bate un pic dupa care se umple cu sunca si cascavalul taiate in bucatele mici. Secretul mancarii consta in faptul ca puiul se gateste foarte bine cu ingrediente ca: sunca, smantana, ciuperci, cascaval, ingrediente care completeaza cu discretie gustul. Dupa ce se ruleaza pieptul de pui, se tine cateva minute pe gratar intorcandu-se pe o parte si pe alta ca gustul cascavalului topit sa fragezeasca si mai mult carnea. Intotdeauna unei gaini ii sta bine langa o portie de cartofi prajiti cu masura si daca mai punem langa ei un strop de vin demisec alb obtinem cea mai perfecta combinatie din toate care exista. Aceasta este si parerea Elenei Cosan, bucatareasa la restaurant Orizont, inventatoarea mancarii: "Recomandam acest preparat indragit si de cei mici dar si de cei mari pentru simplitatea modului de preparare, gustului uimitor si nu in ultimul rand pentru pretul foarte mic, 55.000 de lei cu tot cu garnitura".
Acestea fiind zise nu ne mai ramane decat sa va dorim sa petreceti o seara placuta la restaurantul Orizont.
Reteta saptamanii la Restaurant Orizont: Piept de pui umplut - la Orizont
Sezonul estival imbie pe toti la mancaruri mai usoare, asa ca lasam la o parte pentru astazi feluritele sosuri si preparate prajite, propunandu-va o reteta mai suportabila pentru stomac: piept de pui