Tăiaţi în bucăţi mici trei calupuri de mofu (varietate de tofu presat sub „piatră de moară“/ „mò“) şi prăjiţi-le în două uncii de grăsime încinsă. Amestecaţi cu grijă cinci minute, stingeţi apoi cu două uncii de sos de soia şi adăugaţi o uncie de xiang chun tocat mărunt. Aranjaţi totul pe un platou uns cu ulei de susan.
DE ACELASI AUTOR Organe haute cuisine Anghilă à la Sémillante Rasoluri de viţel à la Nesselrode Sturion à la BarrasXiang chun (Toona sinensis) e un arbore chinezesc din familia mahonului, ale cărui frunze miros intens a ceapă, spun unii sau a usturoi, spun alţii.
Dacă mofu e un soi de brînză şi xiang chun, un fel de ceapă, reţeta de mai sus se poate numi şi „brînză cu ceapă“ în versiune chinezească.
Tăiaţi în bucăţi mici trei calupuri de mofu (varietate de tofu presat sub „piatră de moară“/ „mò“) şi prăjiţi-le în două uncii de grăsime încinsă. Amestecaţi cu grijă cinci minute, stingeţi apoi cu două uncii de sos de soia şi adăugaţi o uncie de xiang chun tocat mărunt. Aranjaţi totul pe un platou uns cu ulei de susan.
DE ACELASI AUTOR Organe haute cuisine Anghilă à la Sémillante Rasoluri de viţel à la Nesselrode Sturion à la BarrasXiang chun (Toona sinensis) e un arbore chinezesc din familia mahonului, ale cărui frunze miros intens a ceapă, spun unii sau a usturoi, spun alţii.
Dacă mofu e un soi de brînză şi xiang chun, un fel de ceapă, reţeta de mai sus se poate numi şi „brînză cu ceapă“ în versiune chinezească.