Degustare de jintita, bulz ciobanesc pe jar, pastrama de oaie cu usturoi si mamaliga, placinte - acesta sunt doar o mica parte din optiunile de meniu pentru turistul care opteaza pentru un week-end in Degustare de jintita, bulz ciobanesc pe jar, pastrama de oaie cu usturoi si mamaliga, placinte - acesta sunt doar o mica parte din optiunile de meniu pentru turistul care opteaza pentru un week-end in Bran. Un complex de vile din localitate ofera, pe langa cazare, masa la restaurant, diverse facilitati pentru relaxare si o descindere la stana aflata in imediata vecinatate. Toate bunatatile sunt preparate in fata vizitatorilor, care se infrupta apoi din bucate pe o terasa, cu vedere la culmile Bucegilor si Pietrei Craiului. Grupurile pot fi oricat de mari, e loc pentru toata lumea. Daca doresc, oaspetii pot adasta o zi intreaga prin gospodaria ciobanilor, sa vada cum sunt hranite/adapate mioarele, sa asiste la muls, la treburile casei etc. Tariful pentru preparatele traditionale variaza intre 3 si 9 euro de persoana, functie de bucatele pe care turistul doreste sa le serveasca. Un "meniu simplu", de 3 euro, include degustari de telemea, jintita (preparat traditional din lapte) si bulz pe jar. Varianta de 9 euro e in stare sa dea gata orice gurmand: bunatatilor din varianta simpla li se adauga branza de burduf, urda dulce sau sarata, cas dulce sau afumat, friptura de miel la gratar cu cartofi taranesti si salata, pastrama de oaie, cartofi copti pe jar, poale-n brau, placinta cu branza de vaci, vin de casa sau tuica. Turistii sunt cazati in cele 3 vile ale complexului - situate la intrarea in localitate, dupa benzinarie -, tariful variind intre 600.000 si 800.000 de lei de persoana. Oaspetii beneficiaza gratuit de terenurile de sport (baschet, volei, tenis de camp), de sala de fitness. Pe langa asta, se mai pot inchiria biciclete (200.000 lei ora), se poate face echit