Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda astazi o mancare din peste, salau la gratar, un produs culinar preparat ca in Italia la pizzeria din centrul Iasului. Un adevarat deliciu culinar, salaul la gratar cu garnitura de cartofi nature este gatit la Pizzeria Italiana Via Margherita de aproape 20 de ani, de la infiintarea localului. De atunci, acest preparat deosebit a reprezentat una din alegerile preferate ale amatorilor de arta culinara italiana din Iasi, dar si ale clientilor straini, in speciali cei veniti din Italia.
Ingredientele folosite la prepararea salaului la gratar sunt proaspete, de cea mai buna calitate. Printre ingrediente se numara: salau, lamaie, piper, sare, cartofi si unt. Garnitura, cartofii nature, reprezinta componenta care da o nota distincta salaului la gratar, adaugand un plus de consistenta mancarii. Salaul se condimenteaza cu sare si lamaie, dupa care se pune pe gratarul incins, unde trebuie sa stea cate 5-6 minute pe fiecare parte. Un alt secret al bucatarilor pizzeriei consta in prepararea cartofilor cu putin unt si cu patrunjel. Bautura recomandata pentru acest fel de mancare este un vin alb. Salaul la gratar poate fi servit la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau poate fi comandat acasa sau la birou, in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind infiintata in 1993 de patroni italieni. Situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, ea a fost recent modernizata, pastrandu-si specificul si standardul de calitate care i-au facut un nume respectat timp de aproape 20 de ani. De la infiintare si pana in prezent, Pizzeria Italiana Via Margherita a oferit clientilor sai numai produse de succes, inspirate din arta culinara italiana.
Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda astazi o mancare din