După 40 de ani de muncă și chiar în pragul sărbătorilor, șase angajați de la Muntenia au fost dați afară. Oamenii spun că explicația care le-a fost dată în momentul concedierii este de-a dreptul șocantă, aceea că au rămas pe drumuri pentru că n-au vrut să-i facă mâncare șefului, lui Nicolae Ivănescu. În replică, acesta spune că nu i-a dat el pe oameni afară, ci administratorul judiciar al firmei aflate în insolvență, iar concedierile fac parte dintr-un plan de reorganizare.
Carnea și vinul cumpărate de la Carrefour market
”Ne-a dat afară pe toți, bucătărese, cu experiență de 40 de ani, nu știm cum o să mai organizeze mesele festive pe care le are. În ritmul ăsta nu mai vine niciun client la el, de fapt și așa nu mai veneau pentru că puținii care treceau pragul nu găseau nimic.
N-am vrut să-i facem mâncare pentru la el acasă, vroia sarmale, icre, chifteluțe și supă de găluște”, spun oamenii care au rămas pe drumuri chiar în pragul Sărbătorilor. Mai mult, foștii angajați spun că în ultima vreme renumitul restaurant Muntenia nu mai avea cum să fie ce a fost având în vedere că aprovizionarea se făcea la minimă rezistență: ”Gândiți-vă că la un restaurant de prestigiul acestuia cumpăram 300 de grame de brânză. Clienții nu primeau un meniu și orice ar fi comandat, le spuneam că nu avem. Și la o ciorbă de burtă, ne cereau clienții smântână, le spuneam că n-avem, ne cereau ardei iute, la fel. Au fost clienți care au venit două zile la rând și ne-au făcut reclamație și tot degeaba. În plus, dacă vroia vreunul dintre clienți vreo friptură cu vin, alergam repede la Carrefour-ul marketul care este lângă noi și cumpăram de acolo, nu-l interesa absolut deloc că ne văd oamenii cu plasele de Carrefour”, povestesc indignați foștii angajați. Nicolae Ivănescu spune că nu a avut nicio treabă cu faptul că angajații lui au rămas pe drumuri, decizia fiind luată de