Noua conducere a societatii comerciale Nectar SA Pascani a inceput procesul de reorganizare a unitatii. In acest sens, patronatul a hotarat sa aduca in fabrica peste douazeci de mii tone de zahar brut ce urmeaza a fi prelucrat in acelasi timp cu sfecla de zahar contractata. "Speram ca in acest fel unitatea sa inregistreze o usoara crestere a profitului, astfel incat, in scurt timp, sa reusim revitalizarea fabricii. In prezent se lucreaza intens pentru a pregati utilajele care vor fi pornite la inceputul lunii octombrie, cand va incepe sezonul prelucrarii sfeclei de zahar", a declarat Dan Andreescu, presedintele Consiliului de Administratie si reprezentantul firmei americane in Romania.
Amintim ca, in urma cu aproximativ o luna, firma americana United Sugar Inc. a preluat pachetul majoritar de actiuni al societatii comerciale Nectar SA Pascani, fabrica aflata o perioada si in patrimoniul firmei European Drinks, care nu a reusit sa o rentabilizeze.
Sorin URSAN
Noua conducere a societatii comerciale Nectar SA Pascani a inceput procesul de reorganizare a unitatii. In acest sens, patronatul a hotarat sa aduca in fabrica peste douazeci de mii tone de zahar brut ce urmeaza a fi prelucrat in acelasi timp cu sfecla de zahar contractata. "Speram ca in acest fel unitatea sa inregistreze o usoara crestere a profitului, astfel incat, in scurt timp, sa reusim revitalizarea fabricii. In prezent se lucreaza intens pentru a pregati utilajele care vor fi pornite la inceputul lunii octombrie, cand va incepe sezonul prelucrarii sfeclei de zahar", a declarat Dan Andreescu, presedintele Consiliului de Administratie si reprezentantul firmei americane in Romania.
Amintim ca, in urma cu aproximativ o luna, firma americana United Sugar Inc. a preluat pachetul majoritar de actiuni al societatii comerciale Nectar SA Pascani, fabrica aflata o perioada si in patri