Prima ediţie va avea loc în acest weekend, pe strada Politehnicii, urmând ca evenimentul să aibă loc o dată pe lună
În acest sfârşit de săptămână are loc prima ediţie a unui târg cu produse alimentare recunoscute sau potenţial de recunoaştere la nivel european a calităţii lor. Târgul va fi amenajat în zona străzii Politehnicii şi este organizat de Direcţia pentru Agricultură Judeţeană, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov. După cum ne-a declarat Călin Achim, directorul Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană, la prima ediţie a acestui târg vor participa 24 de producători din întreaga ţară. Astfel, în perioada 8 – 10 iulie braşovenii vor putea cumpăra magiun de prune de Topoloveni, cârnaţi de Pleşcoi, Novacul afumat din Ţara Bârsei, cârnaţi virşli din judeţul Hunedoara, care se fac după o reţetă veche de 190 de ani, brânză de Gulianco, din zona Brăilei, dar şi produse din lapte din zona Bran, Moieciu, Fundata. Acest târg se doreşte a fi organizat în fiecare lună. Prima ediţie va avea loc în acest weekend, pe strada Politehnicii, urmând ca evenimentul să aibă loc o dată pe lună
În acest sfârşit de săptămână are loc prima ediţie a unui târg cu produse alimentare recunoscute sau potenţial de recunoaştere la nivel european a calităţii lor. Târgul va fi amenajat în zona străzii Politehnicii şi este organizat de Direcţia pentru Agricultură Judeţeană, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov. După cum ne-a declarat Călin Achim, directorul Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană, la prima ediţie a acestui târg vor participa 24 de producători din întreaga ţară. Astfel, în perioada 8 – 10 iulie braşovenii vor putea cumpăra magiun de prune de Topoloveni, cârnaţi de Pleşcoi, Novacul afumat din Ţara Bârsei, cârnaţi virşli din judeţul Hunedoara, care se fac după o reţetă veche de 190 de ani, brânză de Gulianco, din zona Brăilei, dar şi produs