Inspectorii DSVSA Dolj au fost sesizaţi în acest caz marţi dimineaţă şi au mers la restaurant să recolteze probe pentru analize, astfel încât să stabilească dacă peştele servit în noaptea de Revelion era alterat, aşa cum au reclamat clienţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Am fost sesizaţi că la acest restaurant au avut loc incidente neplăcute, în sensul că participanţii la Revelion nu au fost mulţumiţi de modul în care au fost trataţi şi cum au fost serviţi. Aceste necazuri au apărut, cred eu, în primul rând din cauza supraaglomerării localului. Pentru că servirea a fost deficitară şi bucătăria aglomerată, e posibil să fi rămas vreo ladă de peşte afară, să nu mai fi încăput în frigidere. Când am ajuns
Acesta a precizat că patronii restaurantului le-au spus inspectorilor că aceia care au luat totul din bucătărie ar fi fost clienţii: "Din câte am înţeles, clienţii au luat totul. Ei au intrat în bucătărie şi au luat alimentele".
Aproximativ 600 de persoane care au petrecut Revelionul la Palatul RSR din Podari au făcut scandal, spărgând pahare şi farfurii, după ce ar fi primit la masă peşte stricat şi alune cu viermi, oamenii chemând Poliţia, în timp ce personalul unităţii a plecat.
Restaurantul Palatului RSR aflat pe malul Jiului, în localitatea Podari, a organizat un revelion cu aproximativ 600 de persoane, iar în meniu erau trecute peşte, friptură de curcan, friptură de porc şi desert.
Oamenii susţin că în loc de mâncarea promisă ar fi primit doar peşte alterat şi alune cu viermi.
"Ne-au dat un peşte care mirosea urât, era stricat de ceva timp şi în rest nimic. Am făcut foamea. Ca antreuri ne-au pus nişte alune, iar eu am găsit un vierme uscat. Aşa ceva este incredibil, la un restaurant cu o reputaţie bună”, a spus Mihaela Popescu, o femeie care a petrecut Revelionul la palat.
Oamenii au început să facă scand