Cluburile sunt o alternativă, acestea atrâgându-şi clienţii cu meniuri complexe, dar în acelaşi timp accesibile.Cu preţuri destul de piperate, „Intim" şi „Casa Veche" promit că vor oferi petreceri de neuitat în noaptea dintre ani, dar încă mai aşteaptă clienţi.
Cea mai aşteptată şi îndrăgită seară din an, cea de Revelion, i-a pus la muncă pe patronii restaurantelor din Focşani care s-au străduit ca totul să fie bine pus la punct, iar clienţii să fie mulţumiţi.
De exemplu, cei care au ales să-şi petreacă noaptea dintre ani la „Intim" au scos din buzunare nu mai puţin de 300 de lei de persoană, dar atmosfera va fi una deosebită.
Meniul cu o sumedenie de specialităţi, băutura rafinată şi repertoriul formaţiei „Clasic Band" îi vor face pe clienţi să uite că au au dat câteva sute de lei pe distraţie în vremuri de criză.
„Până acum s-au înscris în jur de o sută de persoane, dar noi îi mai aşteptăm pe toţi cei dornici să petreacă o seară deosebită. Mai avem aproximativ 70 de locuri libere", spune George Tudose, angajat al restaurantului „Intim".
Şi „Casa Veche" s-a pregătit cum a ştiut mai bine pentru a-şi primi clienţii. Mai mult de atât, restaurantul vine şi cu o ofertă Last Minute, preţul meniului fiind redus de la 350 la 300 de lei de persoană.
„La cumpăna dintre ani, invitaţii noştri vor fi serviţi cu mâncare foarte variată, din bucătăria internaţională, şi nu tradiţional românească cum se obişnuieşte în alte locaţii. Restaurantul este ocupat în proporţie de 50%", spune Camelia Dinescu, manager.
Revelioane incendiare în cluburi
Dacă restaurantele vin cu oferte de top, nici cluburile din oraş nu se lasă mai prejos. De exemplu, Apollo Exclusive a pregătit special pentru revelion trei tipuri de meniuri, cu preţuri cuprinse între 340 şi 500 de lei, incluzând băutură, şampanie, fructe şi prăjituri. Însă, cu aceşti bani es