La cei 29 de ani pe care-i împlineşte astăzi, Alina Puşcaş are cu ce se lăuda.
Pasiunea pentru modeling a apropiat-o de televiziune, unde s-a lansat în rolul "Narcisei Sălbatice" (Antena 1). De atunci a rămas pe sticlă şi acum are un nou proiect.
Alina, vei prezenta emisiuna culinară „Top Chef"! Eşti un fan al mâncării?
Propunerea de a mă implica în acest proiect a venit într-un moment în care, culmea, tocmai îmi schimbasem stilul de alimentaţie. Am devenit lacto-vegetariană, lucru care îmi complică puţin existenţa în emisiunea „Top Chef", pentru că aici se gătesc tot felul de minunăţii pe bază de carne.
Te pricepi la gătit?
Pentru gustul meu şi al lui Viktor se pare că mă pricep. Cred că ştiu să gătesc aproape orice.
Când ai gătit ultima oară? Ce şi pentru cine?
Acum două zile, am gătit Risotto Funghi cu parmesan şi busuioc pentru Viktor. El este singurul meu "cobai" şi până acum nu am primit critici prea multe.
Ţi s-a întâmplat să arzi mâncarea?
DA! Oricât aş încerca, orice sfaturi aş asculta, oricum aş face, de fiecare dată când vreau să fac mămăligă, NU-MI IESE!!! Fie o ard, fie nu o fierb cum trebuie... e un chin pentru mine, mai ales că mi se întâmplã destul de des să-mi fie poftă de o porţie de mămăliguţă cu lapte, ca la bunica acasă.
Dar Viktor găteşte?
Da, în mod constant. Până acum mi-a gătit tot felul de bunătăţi, dar mi-a rămas în minte un calcan la plită cu sos de lămâie şi ierburi aromatice, cu garnitură de cartofi minioni franţuzeşti. A fost delicios totul!
Până acum tot ai vorbit despre mâncare. Dar spune-mi, te rog, cum îţi menţii silueta?
În ceea ce priveşte silueta, recunosc, mă chinui. Dacă aş mânca atât cât îmi doresc şi poftesc, nu aş arăta aşa. Am învăţat să mă abţin şi mai ales să renunţ la carne şi să reduc la minimum consumul de dulciuri.
Ai ţinut vreodată o cură dras