Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Sibiu: UPDATE: Soţ şi soţie răniţi după ce o maşină de pompieri plină cu 5 tone de apă a fost proiectată pe un stâlp. (GALERIE FOTO)

Publicat in Adevarul, vineri 19 februarie 2010 · ·

O autospecială de pompieri aflată în misiune a fost implicată într-un grav accident, în jurul orei 10.30, la intersecţia străzilor Vasile Milea şi Nicolae Iorga.

URMĂRIŢI AICI GALERIE FOTO

UPDATE:

16.15 - Circulaţia în zona unde a avut loc accidentul se desfăşoară acum normal. Poliţia a lădat calităţile de şofer ale pompierului care s-a aflat la volanul autospecialei. "Era încărcat cu 5 tone de apă şi putea să fie o nenoricire şi mai mare dacă intra pe contrasens", a spus comisarul Narcis Voina. Şoferul vinovat a rămas fără permis de conducere.

14.27. - La Unitatea Primiri Urgente au ajuns doi pacienti (soţ şi soţie), din Sibiu, victimele unui accident rutier. În urma investigaţiilor medicale s-a constatat că bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar femeia, în vârstă de 60 de ani, o contuzie toracică. Pacienţii au primit îngrijiri medicale şi nu au necesitată internare.

14.06 - Autospeciala de stingere a incendiului cu apă şi spumă a intrat în dotarea inspectoratului, la sfârşitul anului 2007. Aceasta a ajuns deja la sediul I.S.U, iar mai apoi să fie supusă reparaţiilor necesare punerii în funcţiune. Valoarea estimativă a pagubelor este în curs de stabilire.