A început numărătoarea inversă până la venirea sărbătorilor de iarnă, iar în staţiunile montane e agitaţie! Primele decoraţiuni au fost deja aranjate în holurile hotelurilor, iar angajaţii trudesc de dimineaţă până seara
Forfotă mare în Poiana Braşov. Hotelierii se pregătesc pentru a primi turiştii. Brazii sunt deja împodobiţi, iar acum se stabilesc ultimele detalii pentru ca ornamentele să fie aranjate ca la carte. Ghirlande colorate, globuri de mărimi sau forme diverse, crenguţe de brad şi instalaţii. Managerii de hoteluri au început să decoreze clădirile şi restaurantele, pentru a fi gata în ajun de Crăciun. Pregătirile au început în urmă cu câteva zile. „Suntem pe ultima sută de metri. Ne pregătim pentru sărbători. Turiştii români au preferat anul acesta să petreacă sărbătorile în ţară din cauza crizei. Camerele sunt vândute în proporţie de 80% de Crăciun, iar de Revelion 100%”, ne-a spus Carmen Obogeanu, manager hotel. Crăciunul la un hotel de trei stele din Poiană costă 134 de euro de persoană. Pachetul include cazare 3 nopţi, cu mic dejun, cină tradiţională în ajun şi, în plus, la alegere, o noapte de cazare cu mic dejun sau cont la hotel de 25 de euro de persoană. Cina tradiţională include program artistic şi colinde. A început numărătoarea inversă până la venirea sărbătorilor de iarnă, iar în staţiunile montane e agitaţie! Primele decoraţiuni au fost deja aranjate în holurile hotelurilor, iar angajaţii trudesc de dimineaţă până seara
Forfotă mare în Poiana Braşov. Hotelierii se pregătesc pentru a primi turiştii. Brazii sunt deja împodobiţi, iar acum se stabilesc ultimele detalii pentru ca ornamentele să fie aranjate ca la carte. Ghirlande colorate, globuri de mărimi sau forme diverse, crenguţe de brad şi instalaţii. Managerii de hoteluri au început să decoreze clădirile şi restaurantele, pentru a fi gata în ajun de Crăciun. Pregătir