Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro o marinata foarte aromata, putin iute, numai buna pentru carnea de porc ce se prajeste pe gratar la iarba verde.
Marinata iute-aromata pentru carne de porc
Garnitura de linte
Comenteaza retetele lui Serban Slavescu sau cere-i sfaturi bucatarului pe forumul HotNews.ro dedicat problemelor culinare.
Demonstratia practica a prepararii meniului
Marinata iute-aromata pentru carne de porc
250g cotlet de porc cu os1/2 zeama de la o lamaie1/2 zeama de la o lamaie verde1/2 zeama de la o portocala3 catei de usturoi1 ardei iute verde2 linguri de boia dulce1 lingura de ulei1/2 lingurita de oregano uscat1 lingurita de seminte de chimen1/4 lingurita de scortisoara1/2 lingurita sare Se amesteca intr-un vas toate ingredientele. Ardeiul iute se curata de seminte si se toaca, iar cateii de usturoi se curata si se zdrobesc.
Se aseaza cotletul de porc intr-o farfurie adanca si se toarna baitul peste el, apoi se lasa la rece 40 - 45 de minute.
Dupa ce carnea a stat la marinat se prajeste pe gratar.
Garnitura de linte
60g linte1/2 ardei iute1 lingurita de ulei1/4 lingurita oregano1/4 catel de usturoisare Se fierbe lintea in apa, apoi se scurge si se adauga ardei iute tocat, oregano, usturoi, ulei si sare dupa gust. Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro o marinata foarte aromata, putin iute, numai buna pentru carnea de porc ce se prajeste pe gratar la iarba verde.
Marinata iute-aromata pentru carne de porc
Garnitura de linte
Comenteaza retetele lui Serban Slavescu sau cere-i sfaturi bucatarului pe forumul HotNews.ro dedicat problemelor culinare.
Demonstratia p