1 kg conopida, 200 g smantana, 3 oua, 200 g unt, sare, 1 lingura faina.
Conopida desfacuta in buchetele se spala bine, se fierbe in apa clocotita si sarata. Se scurge de apa, se amesteca usor cu smantana desfacuta cu faina, cu galbenusurile si cu albusurile batute spuma, cu untul topit. Compozitia se toarna intr-un vas bine uns si tapetat cu faina sau pesmet. Se da vasul la cuptor, bine incins, 25-30 minute. Se serveste imediat.
1 kg conopida, 200 g smantana, 3 oua, 200 g unt, sare, 1 lingura faina.
Conopida desfacuta in buchetele se spala bine, se fierbe in apa clocotita si sarata. Se scurge de apa, se amesteca usor cu smantana desfacuta cu faina, cu galbenusurile si cu albusurile batute spuma, cu untul topit. Compozitia se toarna intr-un vas bine uns si tapetat cu faina sau pesmet. Se da vasul la cuptor, bine incins, 25-30 minute. Se serveste imediat.