Noua ediţie a Slow Food, desfăşurată în acest week-end, în Piaţa Sfatului, vine cu câteva noutăţi pentru… papilele gustative. Astfel, braşovenii vor putea să cumpere legume şi fructe de la Stupini, vor putea gusta tradiţionala bragă, dar pot să-şi achiziţioneze şi dulceaţă, siropul şi oţetul de trandafiri de la Făgăraş, jambonul, brânzeturile de capră şi caşcavalul cu trufe din Franţa. Ca de obicei, oferta celor 35 de mici producători prezenţi în acest sfârşit de săptămână în Piaţa Sfatului, abundă în produse româneşti: conserve de toamnă făcute în casă, brânzeturi proaspete şi maturate, mezeluri, pâine de vatră cu secară sau cartofi, turtă dulce, prăjituri, produse apicole, vin, siropuri, păstrăv afumat, dar şi produse din carne de vânat. La târg participa de fiecare dată şi reprezentanţi ai unor mici producători din străinătate. Noua ediţie a Slow Food, desfăşurată în acest week-end, în Piaţa Sfatului, vine cu câteva noutăţi pentru… papilele gustative. Astfel, braşovenii vor putea să cumpere legume şi fructe de la Stupini, vor putea gusta tradiţionala bragă, dar pot să-şi achiziţioneze şi dulceaţă, siropul şi oţetul de trandafiri de la Făgăraş, jambonul, brânzeturile de capră şi caşcavalul cu trufe din Franţa. Ca de obicei, oferta celor 35 de mici producători prezenţi în acest sfârşit de săptămână în Piaţa Sfatului, abundă în produse româneşti: conserve de toamnă făcute în casă, brânzeturi proaspete şi maturate, mezeluri, pâine de vatră cu secară sau cartofi, turtă dulce, prăjituri, produse apicole, vin, siropuri, păstrăv afumat, dar şi produse din carne de vânat. La târg participa de fiecare dată şi reprezentanţi ai unor mici producători din străinătate.