Arădenii care nu vor pleca din Arad în noaptea dintre ani nu trebuie să îşi facă probleme, deoarece şi aici pot petrece o noapte de vis. Reprezentanţii restaurantelor şi barurilor au început să facă pregătirile pentru noaptea de Revelion. Fiecare s-a gândit la un meniu special, o muzică de calitate şi un aranjament de poveste.
Cum numărul restaurantelor şi barurilor, mai ales în centrul oraşului este destul de mare, fiecare încearcă să atragă cilenţii prin ceva inedit.
Mulţi au preferat să facă oferte pentru două zile, mai exact pentru noaptea de 31 decembrie 2010 şi pentru cea din 1 ianuarie 2011.
De exemplu, la restaurantul Riviera, de lângă patinoar, în noaptea de 31 decembrie se va servi o gustare rece, care cuprinde opt sortimente (roşii umplute cu cremă Ricotta şi măsline, ciuperci la cuptor umplute, ruladă de curcan umplută în aspic, chifteluţe speciale cu susan şi mac, prosciuto crudo, trandafiri din salam de casă, mini tort de caşcaval cu şuncă, somon afumat, bulete de caşcaval şi măsline umplute), o gustare caldă, cu păstrăv prăjit şi cartofi în folie şi sos tartar, un fel principal, care este compus din medalion asortat din carne de vânat, căprioară şi mistreţ, cartofi piure, pilaf de orez şi salată asortată de varză.
Urmează un tort special cu nuci şi cafea, sărmăluţe şi ciorbă de burtă sau perişoare.
„La noi preţul este de 180 de lei de persoană pentru cei care doresc să petreacă doar în noaptea de 31 decembrie şi 240 de lei de persoană pentru cei care doresc două nopţi. Atmosfera va fi întreţinută de Tina şi Gabi Groza” spun patronii restaurantului Riviera, Adrian şi Alina Branc.
În cea de-a doua seară se va servi file de şalău în crustă de bere cu sos de lămâie, cartofi natur, ciorbă de burtă sau de perişoare, muşchiuleţ de porc împletit, împănat la cuptor, ciuperci sote, cartofi natur, salată de murătur