Piaţa este deschisă atât sâmbătă, cât şi duminică, în intervalul orar 10.00-16.00
Târgul Slow Food revine în acest sfârşit de săptămână în Piaţa Sfatului, chiar dacă nu este sfârşit de lună. Potrivit organizatorilor evenimentului, târgul se va deschide „la solicitarea cumpărătorilor fideli”. Noua ediţie de târg, cea de XVII-a, aduce în faţa braşovenilor produse exclusiv româneşti, preparate fără aditivi chimici, direct de la micii producători: mezeluri, vinuri şi ţuică, nectar de mere, ulei presat la rece, prăjituri, pâine, păstrăv afumat, brânzeturi, produse apicole, conserve şi multe alte bunătăţi. Printre noutăţi se vor număra dulceaţa de lapte, un preparat „Casa de pe Deal” din Saschiz, ţuica de turt, nectarul de mere, pelteaua de coacăze, siropuri şi gemuri etc.
Începând cu această ediţie a târgului, organizatorii şi-au propus să promoveze bucătăria transilvăneană şi va pregătesc degustări ale unor reţete specifice zonei, la standul propriu. Astfel, sâmbătă, veţi putea degusta prăjitura cu rubarbă şi gemul de rubarbă cu ghimbir, după o reţetă din Schei, iar duminică veţi gusta ghiveci de legume.
Targul Slow Food este un proiect organizat de Asociaţia „Roadele Pământului” şi Convivium-ul Slow Food Braşov, în parteneriat cu Primăria Braşov. Evenimentul este inclus în calendarul de evenimente dedicate celor 775 de ani de atestare documentară a Braşovului. Piaţa este deschisă atât sâmbătă, cât şi duminică, în intervalul orar 10.00-16.00
Târgul Slow Food revine în acest sfârşit de săptămână în Piaţa Sfatului, chiar dacă nu este sfârşit de lună. Potrivit organizatorilor evenimentului, târgul se va deschide „la solicitarea cumpărătorilor fideli”. Noua ediţie de târg, cea de XVII-a, aduce în faţa braşovenilor produse exclusiv româneşti, preparate fără aditivi chimici, direct de la micii producători: mezeluri, vinuri şi ţuică, nect